News 

New look Stationers’ Hall unveiled

The re-opening by The Lord Mayor of London on 4th July follows a £7.5 million project known as Vision 350 in recognition of the upcoming 350th anniversary of the Hall in 2023.

New look Stationers’ Hall unveiled
Alderman Vincent Keaveny, The Lord Mayor: “As Lord Mayor, and as a liveryman of the Stationers' Company myself, I am delighted to be able to reopen the renewed and improved Stationers' Hall.” Photograph: Supplied by The Stationers' Company.

The Stationers’ Company has undertaken this work to provide improved facilities and better public access to the building.

The Hall now boasts a second entrance and a lift which gives step-free access to all the public spaces including a new suite of meeting rooms which can accommodate meetings and conferences of different sizes. Air-cooling has been installed which will ensure the comfort of all says the Company, whether members of the Company or commercial clients, who attend the dinners, forums, debates and other events which are held regularly at the Hall. The kitchens have been completely redesigned and refurbished and, as the building work concluded, attention turned to restoring the garden which has now been planted to attract bees in line with the aims of Pollinating London Together – just one of many strategies to improve the environmental impact of the building.

Alderman Vincent Keaveny, The Lord Mayor, himself a Liveryman of the Stationers’ Company, said: “As Lord Mayor, and as a liveryman of the Stationers' Company myself, I am delighted to be able to reopen the renewed and improved Stationers' Hall. This is a historic building which is now more sustainable, more accessible and more comfortable. I would like to offer my thanks and congratulations to all those involved in this successful project. This hall is a great asset to the City of London."

Robert Flather, whose year as Master of the Stationers’ Company ended on 5 July 2022 said: “This project has been hugely demanding of the Stationers’ Company, our professional advisors and our contractors but today these challenges are in the past and with its improved accessibility, flexibility and sustainability this really is a building for the future. On behalf of the Stationers’ Company I thank all those who have made it possible”.